spermakut rotterdam neuken

Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Sexe à plusieurs occasions. Sexe régulier, mais sans responsabilité. Distance entre vous et elle? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   kilomètres de ma position actuelle.

Hallo, riep ik en ging naast hem zitten. Hoi knappe, zei hij en gaf me een kusje op mijn wang, waarop ik hem er ééntje terug gaf. Ik vroeg hem op de man af of hij wel eens vreemdgaat en hij hier, zoals zovelen, geen sex collega had? Als je ziet en hoort wat er hier allemaal gebeurt. Ja dat is waar, zei hij, ik zie ook dat er veel geflirt wordt en meer zelfs! Ik heb ook een tijdje iets gehad met een meisje van 23 maar die is er nu niet meer, ander werk gevonden. Jammer want dat was een geil sletje en telkens als we de late schift hadden deden we het in de auto.

Dat mis ik wel, zei hij me diep in de ogen kijkend. En ja hier zijn er veel die na de late niet direct naar huis gaan en op de parking zelfs samen in één auto gaan zitten. Tja, zeg ik, ja waarom niet? Ze kunnen maar plezier hebben hé. Ik zou het ook wel doen als ik de kans had! Ah ja amai, kijk eens aan zeg, dat had ik van jou zo direct niet verwacht.

Ach dan moeten we daar maar eens werk van maken, zeg ik al lachend, en geef hem een speelse tik op zijn been, waarop hij zich wat draait naar me en me met een geile blik in zijn ogen zijn linkerhand op mijn blote knie legt en me zachtjes begint te strelen. Terwijl ik dit allemaal vertel gaat Guido ondertussen met zijn hand tussen mijn benen, trekt het slipje opzij en voelt mijn natte kutje. Ik wil je slipje zien, zegt hij. Ik trek mijn rok omhoog en hef mijn kontje op en hij trekt mijn string uit.

Hij kijkt en ziet een grote natte vlek! Hij ruikt er aan en zegt, hmmm geil sletje van me, vertel verder. Natuurlijk, alles wat ik zeg meen ik hoor, met een knipoog. Ik krijg het warm en krijg de kriebels in mijn poesje. Hmmm hij komt met zijn hoofd dichterbij en zijn hand gaat langzaam tussen mijn benen en wat hoger.

Ik open lichtjes mijn benen en lik met mijn tong over mijn lippen. Hij ziet dat en zet zijn lippen op de mijne. Ik open lichtjes mijn mond en ik voel zijn tong over mijn lippen. Hij kust me alsof hij een kutje likt, zo heerlijk en intens! Ik tong hem geil terug en ondertussen gaat hij met zijn hand hoger. Hij streelt mijn kutje over het stof van mijn broekje.

Ik kreun zachtjes en kijk vlug links en rechts of de kust nog veilig is en dan kus ik hem geil terug en open mijn benen nog verder waarop hij met zijn vingers het kruisje opzij trekt en even over mijn klitje streelt en dan plots een vinger in mijn kletsnatte grotje steekt.

Hmmm kreun ik en leg mijn hand op zijn lul die al aardig hard was zo te voelen door zijn broek heen. Ondertussen was Guido tussen mijn benen op de vloer gaan zitten. Hij stopt met me te vingeren, ik kijk hem teleurgesteld aan maar dan zegt hij, als je wil kunnen we even naar de auto gaan? Waarop ik ja knik en beiden staan we recht en lopen naar de parking.

Hij nam mijn hand en ging richting zijn wagen. We stapten in en direct begonnen we geil te tongen en ging met zijn hand tussen mijn benen die ik nu maximaal opende!

Ik ritste zijn broek open en haalde zijn harde uit zijn boxer. Lengte dezelfde als u, antwoordde ik al kreunend, maar iets dikker. Mmmm, kreunde hij, en toen? Jan fluisterde in mijn oor dat hij me wil proeven en deed de zetel in slaapstand, trok mijn string uit en begon me daar te beffen. Amai in no time kwam ik kreunend klaar, maar hij bleef maar door likken en stak twee en daarna drie vingers in mijn poes en begon me te neuken met zijn vingers waarop ik nog tweemaal achter elkaar flink klaarkwam!

Nu jij, zei ik toen, en hij legde ook zijn zetel achteruit. Daarop nam ik zijn paarse eikel, die kletsnat was van het voorvocht, in mijn mondje en begon hem lekker geil te pijpen en maakte ondertussen met mijn hand draaiende en trekkende bewegingen. Oooh wat doe je dat lekker, kreunde hij, waarop hij met beide handen mijn hoofd vastnam en zijn pik zo nog dieper in mijn keel kwam waardoor ik kokhalsde en er zo veel speeksel uit mijn mond kwam.

Ik was zo geil dat ik mijn hand verwijderde van zijn lul en daarop die pik tot in mijn keel nam! Ja ik neuk je keel! Zo ga ik het niet lang volhouden hoor! Hmmm, kreunde ik, laat je maar gaan hoor en begon hem weer af te trekken en nam nu enkel zijn eikel in mijn mond. Daarop voelde ik al de eerste straal sperma tot achter in mijn keel, en nog één, ik slikte alles door en zoog verder tot er niks meer uitkwam. Ik likte nog met mijn tong over zijn stam en eikel terwijl ik hem geil aankeek.

God wat was dat lekker, glimlachte hij en trok me omhoog en gaf me een tongkus die ik vurig beantwoordde. En wat vond jij? Zeker, kreunde ik, maar nu is het tijd dat ik doorga, het is al half twaalf hoor. Ik nam mijn string en trok hem aan en hij deed zijn broek dicht. Nog een kusje op de lippen en ik tevreden uit en zeg tot morgen! Volgende keer wil ik je neuken, zegt hij nog, waarop ik antwoord, ik ook en liep naar mijn auto.

...

Sexdate in rotterdam sex aangeboden


spermakut rotterdam neuken

Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Quel genre de relation cherchez-vous? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Aventure pour un soir. Sexe à plusieurs occasions. Sexe régulier, mais sans responsabilité. Distance entre vous et elle?

Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   kilomètres de ma position actuelle. Hallo, riep ik en ging naast hem zitten. Hoi knappe, zei hij en gaf me een kusje op mijn wang, waarop ik hem er ééntje terug gaf. Ik vroeg hem op de man af of hij wel eens vreemdgaat en hij hier, zoals zovelen, geen sex collega had? Als je ziet en hoort wat er hier allemaal gebeurt. Ja dat is waar, zei hij, ik zie ook dat er veel geflirt wordt en meer zelfs!

Ik heb ook een tijdje iets gehad met een meisje van 23 maar die is er nu niet meer, ander werk gevonden. Jammer want dat was een geil sletje en telkens als we de late schift hadden deden we het in de auto. Dat mis ik wel, zei hij me diep in de ogen kijkend. En ja hier zijn er veel die na de late niet direct naar huis gaan en op de parking zelfs samen in één auto gaan zitten. Tja, zeg ik, ja waarom niet? Ze kunnen maar plezier hebben hé. Ik zou het ook wel doen als ik de kans had!

Ah ja amai, kijk eens aan zeg, dat had ik van jou zo direct niet verwacht. Ach dan moeten we daar maar eens werk van maken, zeg ik al lachend, en geef hem een speelse tik op zijn been, waarop hij zich wat draait naar me en me met een geile blik in zijn ogen zijn linkerhand op mijn blote knie legt en me zachtjes begint te strelen.

Terwijl ik dit allemaal vertel gaat Guido ondertussen met zijn hand tussen mijn benen, trekt het slipje opzij en voelt mijn natte kutje. Ik wil je slipje zien, zegt hij. Ik trek mijn rok omhoog en hef mijn kontje op en hij trekt mijn string uit. Hij kijkt en ziet een grote natte vlek! Hij ruikt er aan en zegt, hmmm geil sletje van me, vertel verder. Natuurlijk, alles wat ik zeg meen ik hoor, met een knipoog. Ik krijg het warm en krijg de kriebels in mijn poesje.

Hmmm hij komt met zijn hoofd dichterbij en zijn hand gaat langzaam tussen mijn benen en wat hoger. Ik open lichtjes mijn benen en lik met mijn tong over mijn lippen. Hij ziet dat en zet zijn lippen op de mijne. Ik open lichtjes mijn mond en ik voel zijn tong over mijn lippen. Hij kust me alsof hij een kutje likt, zo heerlijk en intens!

Ik tong hem geil terug en ondertussen gaat hij met zijn hand hoger. Hij streelt mijn kutje over het stof van mijn broekje. Ik kreun zachtjes en kijk vlug links en rechts of de kust nog veilig is en dan kus ik hem geil terug en open mijn benen nog verder waarop hij met zijn vingers het kruisje opzij trekt en even over mijn klitje streelt en dan plots een vinger in mijn kletsnatte grotje steekt. Hmmm kreun ik en leg mijn hand op zijn lul die al aardig hard was zo te voelen door zijn broek heen.

Ondertussen was Guido tussen mijn benen op de vloer gaan zitten. Hij stopt met me te vingeren, ik kijk hem teleurgesteld aan maar dan zegt hij, als je wil kunnen we even naar de auto gaan? Waarop ik ja knik en beiden staan we recht en lopen naar de parking. Hij nam mijn hand en ging richting zijn wagen. We stapten in en direct begonnen we geil te tongen en ging met zijn hand tussen mijn benen die ik nu maximaal opende!

Ik ritste zijn broek open en haalde zijn harde uit zijn boxer. Lengte dezelfde als u, antwoordde ik al kreunend, maar iets dikker. Mmmm, kreunde hij, en toen? Jan fluisterde in mijn oor dat hij me wil proeven en deed de zetel in slaapstand, trok mijn string uit en begon me daar te beffen. Amai in no time kwam ik kreunend klaar, maar hij bleef maar door likken en stak twee en daarna drie vingers in mijn poes en begon me te neuken met zijn vingers waarop ik nog tweemaal achter elkaar flink klaarkwam!

Nu jij, zei ik toen, en hij legde ook zijn zetel achteruit. Daarop nam ik zijn paarse eikel, die kletsnat was van het voorvocht, in mijn mondje en begon hem lekker geil te pijpen en maakte ondertussen met mijn hand draaiende en trekkende bewegingen.

Oooh wat doe je dat lekker, kreunde hij, waarop hij met beide handen mijn hoofd vastnam en zijn pik zo nog dieper in mijn keel kwam waardoor ik kokhalsde en er zo veel speeksel uit mijn mond kwam. Ik was zo geil dat ik mijn hand verwijderde van zijn lul en daarop die pik tot in mijn keel nam! Ja ik neuk je keel! Zo ga ik het niet lang volhouden hoor! Hmmm, kreunde ik, laat je maar gaan hoor en begon hem weer af te trekken en nam nu enkel zijn eikel in mijn mond. Daarop voelde ik al de eerste straal sperma tot achter in mijn keel, en nog één, ik slikte alles door en zoog verder tot er niks meer uitkwam.

Ik likte nog met mijn tong over zijn stam en eikel terwijl ik hem geil aankeek. God wat was dat lekker, glimlachte hij en trok me omhoog en gaf me een tongkus die ik vurig beantwoordde. En wat vond jij? Zeker, kreunde ik, maar nu is het tijd dat ik doorga, het is al half twaalf hoor. Ik nam mijn string en trok hem aan en hij deed zijn broek dicht. Nog een kusje op de lippen en ik tevreden uit en zeg tot morgen!

Volgende keer wil ik je neuken, zegt hij nog, waarop ik antwoord, ik ook en liep naar mijn auto.

...

Thuisontvangst neuken in groningen

  • Hij zei, eindelijk kan ik eens langs de knapste meid van target pouwer zo heet het bedrijf gaan zitten, en nam plaats langs me. Reactie van Anoniem op 6 augustus om Hij ziet dat en zet zijn lippen op de mijne.
  • Erotische massage noordholland boerendochter neuken
  • Meester zoekt sub prive escorte vrouw
  • Zaadkut sex massage maastricht
  • Spermakut rotterdam neuken